Switch to full style
Peli-ilmoitukset, tapahtumat ja keskustelua niistä
Lähetä vastaus

Ohje peli-ilmoitukseen

26 Helmi 2009, 19:05

Re: Ohje peli-ilmoitukseen

02 Maalis 2011, 14:23

HÄHHÄH? Pitääkö olla KS-airsoftiin liittyneenä?!
:shock:

Näin monta merkkiä oli liikaa kysymyksen perässä: ??????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Ylläpito-Jyri

Re: Ohje peli-ilmoitukseen

02 Maalis 2011, 14:49

Tämä on lähinnä pohja sitä varten että saa kaikki hyödylliset/tarvittavat tiedot peli-ilmoitukseen. Esimerkiksi ei vahingossa unohda ajo-ohjeita, aikaa tai paikkaa peli-ilmoituksesta kun käyttää valmista pohjaa..

Ja kyl kaikki saa pelejä järkätä (eli täällä niistä ilmoitella), jos on luvallinen pelipaikka. "KSAirsoft järjestää"-alkuiset peli-ilmoitukset on sitten ihan meidän yhdistyksen järkkäämiä pelejä jotka ovat kaikille vapaat.

Re: Ohje peli-ilmoitukseen

02 Maalis 2011, 14:59

OK

Re: Ohje peli-ilmoitukseen

24 Huhti 2011, 20:25

Elikkäs, ajattelin että olisi kiva saada porukkaa tänne kivijärvelle muutakin kuin me paikalliset. joten aloin tutkimaan että olisikohan mahdollista saada tänne pelipaikka.
Kuvitellaan että pelipaikka olisi varmistettu. Mitähän kaikkea minun pitää ottaa huomioon jos pistäisin pelit pystyyn?
rajat, ulkopuoliset, ikkunat, maanomistajan/-omistajien luvat, säännöt, paikallisen täysikäisen puutttuminen(saattaa haitata aloittelevien pääsyyn?)
MItäköhän jäi listasta?

Muuten, ei varmaan tarvi olla täysikäinen jos täällä mainostaa yksityisen peliä?

Edit: eli siis ihan perus viikonloppumätöistä olisi kyse.

Re: Ohje peli-ilmoitukseen

29 Huhti 2011, 13:14

Ei ole peleille sinällään mitään muuta estettä kuin maanomistajan lupa, mitä tulee Suomen lakiin. Terveen maalaisjärjen kantilta kannattaa ottaa huomioon sivulliset, eksyykö ne millä todennäköisyydellä pelialueelle tms., pelialueen rajat kandee merkata selkeästi tai pitää selkeitä maamerkkejä rajoina ettei kukaan harhaile liian kauas ja jos läheltä menee teitä tai muita juttuja mistä pitäisi pysyä kauempana, niin pitää pelialueen rajat vaikkapa aseenkantaman etäisyydellä niistä ettei satu mitään hölmöjä kömmähdyksiä. Jos pelialueella on lasitavaraa, niin voihan ne vaikka pelien ajaksi teipata pahvilla umpeen jos pelkää että ne menee kuulasta rikki. Yleensä semmoseen ikkunalasiin tarvitaan jonninmoista viripyssyä että onnistuu, mut ei sitä koskaan tiiä. Pahvia saa abaut mistä vaan kaupasta kun kysyy että oisko ylimääräisiä pahveja.

Ja mitä tulee pelinjärjestäjän ikään, niin eipä sekään mielestäni este ole. Ei me muutenkaan sanella miten pelit pitäisi pitää ja sillä sipuli, vaan voidaan lähinnä antaa vinkkejä, tietotaitoa jne.

Ja kyllä kaikki saa täällä mainostaa pelejään, kuten sanoin jo aiemmin niin tämä ohje on vaan muistilappu järjestäjälle ettei jää mitään olennaista kertomatta pelaajille, kuten se ajo- ja parkkeeraamisohje. Tai korjaan sen verran, että saa mainostaa pelejään jos on uskomista että Keski-Suomen alueelta olisi mahdollista saada sinne pelaajia ajomatkan suhteen.. Ei esim. todnäk. kannata Helsinkiin tai Rovaniemelle mainostaa viikonloppupelejä. Joka tapauksessa tätä lautaa lukee yllättävän laajalta alueelta ihmiset, niin vaikka ei ihan Jyväskylästä saisikaan pelaajia, niin saattaa olla että löytää ihan uusia paikallisia harrastajia tätä kautta ilmoittelemalla. Ei olisi eka kerta.

Re: Ohje peli-ilmoitukseen

29 Huhti 2011, 15:44

Selvä, Kiitoksia. Kivijärven nuorisovaltuusto kun käsittelee lähaikoina saataisko me pelipaikka, niin ajattelin et jos sieltä kunnollinen tulee, niin voisin vaikka vähän mainostaa kavereiden kanssa pelejä.

Re: Ohje peli-ilmoitukseen

22 Syys 2011, 18:02

elikkäs tartteeko olla ks airsoftin jäsen jos haluaa ilmoittaa oman kunnan peleistä täältä ja minne ilmoitellaan jos on oman kunnan pelit ja kaipais lisää porukkaa???

Re: Ohje peli-ilmoitukseen

10 Loka 2011, 17:53

Ei tarvitse olla jäsen. Ilmoituksen voit jättää tällä osiolle. Ilmoitusta jättäessä on hyvä noudattaa edellä mainittuja ohjeita.
Lähetä vastaus